تاریخ: دوشنبه 17 دی 1386 - 00:45 عنوان: خلاصه ای از کلیک هفته
مطبوعاتی که در زمینه فناوری اطلاعات منتشر میشوند اطلاعات مناسبی ر در اختیار خوانندگان میگذارند
من خودم هیچ وقت هفته نامه کلیک رو از دست نمیدم و علاقه دارم بهش
خلاصه ای از این هفته نامه رو مینویسم
دوستانی که این نشریات رو میخونن لطفا خلاصه ای بنویست تا ما هم استفاده کنیم و اطلاعاتمون رو تا حدی بروز نگه داریم
این هفنه کلیک به این صورت بود:
چشم انداز :
جز پاکستان . ارتباط فیبر نوری با تمام کشورها بررار است .
------------------------------
130 هزار وبلاگی که مهم نیستند :
خلاصه :
هر کسی تنها بخشی کوچک از فضای وبلاگ را می شناسد . وبلاگستان فضای گسترده ای است که تا کنون هیچ نهادی در کشور تلاش نکرده این فضا را درک کند .
------------------------------
وداع با نت اسکیپ :
یادم میاد اون موقع ها که اینترنت اکسپلورر به طور اجباری برای استفاده کاربران بر روی ویندوز وجود داشت تنها نت اسکیپ بود که تونستنه بود در کنار اون نامی برای خودش دست و پا کند و اکثرا کتابها بر مبنای این دو مرورگر نوشته میشد
و کلیک :
بدون شک نت اسکیپ یکی از نا موفق ترین و بد شانس ترین پروژه های رایانه ای و اینترنتی به شمار می رود .............. شرکت AOL هفته گذشته اعلام کرد به زودی پشتیبانی از مرورگر نت اسکیپ را قطع خواهد کرد
---------------------------------
بازیهای آنلاین :
نوکیا تلاش خود را برای راه اندازی بازیهاس آنلاین خود N-Gage از سر گرفت .
---------------------------------
هشدار بیهوده:
هشدار بیهوده طرفداران قانون کپی رایت به استفاده کنندگان از سایتهای پخش موسیقی
--------------------------------
بازار گرم خرید انلاین در کریسمس :
بیشترین خرید در دهم سامبر از سایت امازون به طور مثال خرید هر ثانیه حدود 17 کنسول بازی
--------------------------------
ریسمان اینترنتی :
معرفی یک موتور جستجو گر فارسی با نام ریسمون rismoon.com به عنوان نخستین موتور جستجو گر مستقل منابع فارسی در شبکه جهانی وب
==================
قسمت وب :
سال 2008 سال آرزو ها و اماده شدن شرکت های بزرگ اینترنتی برای رقابت در سال جدید :
شبکه های عمومی - فضای مجازی - شبکه اینترنت تلفن همراه - خلاقیت
=================
قسمت همراه :
موراقبت از فایلهای موبایل خود
------------------------
ماشین اس ام اس :
sms machine برای پاسخگویی خودکار به پیامهای کوتاه
------------------------
شمارش معکوس برای کاهش قیمتها
-----------------------
دسترسی سریع به شماره ها
=================
اینترنت برای همه با اینترنت اعتباری
------------------------
دیواره های آتش
فلش 100 گیگا بایتی
فایروایرها
جستجو گر ویکیپدیا
و لپ تاپی با امکانات ضبط دوباره
====================
خوب من مهمترین عناوین و خلاصه ای از اونا رو گفتم خواستید میتونید از طریق سایت جام جم داونلود کنید_________________ _________________ www.azarteam.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید